• tarta
  • ehandel
  • körkortslycka
  • package-delivery

 

 

 

Välkommen till Dahls trafikskola!

Hos oss möter du service och högkvalitativ utbildning.Vårt mål är alltid att medverka till att du blir en ansvarsfull och trafiksäker förare rustad med de kunskaper som krävs för att du skall klara dig själv i trafiken. Vi anpassar alltid utbildningen individuellt så den passar just för dig! Hos oss kan du välja mellan olika utbildningsalternativ. 

 

 

 

        Dags för förarbevis

Boka din kurs idag!

 

Shoppa online i vår E-butik!
 

Det ska vara enkelt att finna det man letar efter!
Vi erbjuder därför ett komplett sortiment av körkortsmaterial och körkortsfrågor online på webben som du enkelt handlar och som sedan levereras direkt hem till dig, körkortsfrågor kommer omedelbart på din mail så att du kan sätta igång bums och plugga!


 

 

 

Dags för privat övningskörning?

Då är det hög tid att boka in dig och din handledare på en introduktionsutbildning (handledarekurs)
Kursen ger er nödvändig information och tips för att övningsköra privat samt berättigar er till detta genom att vi efter kursen anmäler er till transportstyrelsen att ni genomfört utbildningen.
Kurstid 3 timmar, vi bjuder på fika!

 

 


        
  
  

  

 

Aktuellt

Vad händer på trafikskolan? När börjar nästa teorikurs? Det händer saker hela tiden i vår värld, inte minst lagar och regler förändras. Vi uppdaterar så fort vi hinner så titta in regelbundet och ta del av senaste nytt och håll dig uppdaterad!

 

 

 

 

 

Rolig utbildning!

Det tycker i alla fall vi på Dahls trafikskola att du ska få. Många trafikskolor tänker bara på ekonomin och väljer därför tråkiga och billiga bilar, nöj dig inte med detta utan välj något underhållande istället!
Vi har valt BMW i all vår utbildning så att du som elev både får en lärorik och underhållande utbildning.
Titta närmare på vårt urval av fordon!
 


 

Funderar du över något?

Vi vet att många tycker det invecklat med alla intyg och turer runt om körkortet. Vi hjälper dig genom hela processen från körkortstillstånd till körprov, allt du behöver göra är att kontakta oss eller bara komma in på trafikskolan med alla dina frågor!


 


 

  

Stressad över att tiden inte räcker till?

Att ta ett körkort behöver i många fall inte ta en evighet.
Känner du att du har viss vana av bilhantering?
Glöm då utdragna och tidsödande utbildningar och anmäl dig istället till en intensivutbildning. Vi är vana vid dessa upplägg och din utbildning blir snabb, effektiv och prisvärd!

 


  

 


Har du redan bokat körprov men känner dig tveksam till om dina kunskaper är tillräckliga?


Låt någon av våra duktiga lärare hjälpa dig komma till rätta med det du saknar så ökar du dina chanser drastiskt att klara körprovet.
Vi är experter på att se detaljer och ofta kan det gå lätt att förändra någon som brister.
Tänk på att chansa kan bli kostsamt i längden och är du därtill dåligt förberedd i kombination med den nervositet som provsituationen medför så gör du klokt i att investera i några lektioner!
 


 


 

 


 


 


Post
Samtal
Karta
Om